:)

Bara för att jag inte la in ett inlägg igår tänkte jag att jag gjorde det nu. Ja, det finns inte så himla mycket att skriva. Förutom att pappa köpt xbox 360! Så vi har suttit och nördat det ett tag. Vi visste först inte hur man gjorde för att fixa det. Så det tog ju förstås en liten tid. Sedan spelade vi lite bilspel. Pappa kunde inte först, inte jag heller om jag ska vara ärlig, sen ägde pappa ut mig. Då slutade jag spela! Aja, nu orkar jag faktiskt inte blogga mer. + att det inte är någon som läser min blogg. Så wtf. Aja god natt!

Ciao!

Torsdag

Ja, då var man hemma i snöiga Ockelbo igen. Skönt att vara hemma, men ändå inte. Resan gick i alla fall jätte bra. Pappa och jag mimade och sjöng till alla låtar på radion, även om vi inte kunde vissa. Vi gjorde några ärenden i Stockholm innan vi bar oss av hemmåt. Vi åkte till Järla för att pappa skulle prata med någon gubbe och någon sak, brydde mig inte så mycket, jag lekte mest med hunden som var där. Mycket söt var den! Sen åkte vi till pappas studio och lämnade av några saker där, men före det så åkte vi och åt tunnbrödrulle på ett litet hak. Mycket god var den i alla fall. Ja sen åkte vi hem, pratade med Emelie, Mimmie och Martin på vägen. Och nu väntar jag på att Mimmie ska komma så ska vi gå ut med hunden. Om Mimmie inte blåser iväg eller något. Senare på kvällen tror jag att Emelie kommer så ska vi nog ha mysigt och prata lite. Ska bli mycket kul. Har saknat er, flickor!

Ja, jag skrev inte igår på grund av att jag inte hade tid med datorn. Var social med Simon, Sanna, Anders och Maria dom sista timmarna som var kvar. Vi hade mysigt på kvällen och åt Thai mat. Jag åt biff spett med ris. Jätte gott! Sedan på kvällen spelade vi guitar hero och jag klarade min första låt på hard! Grattis Frida!

Men nu ska jag gå och vara med älsklings Mimmie! ♥

Ciao! ♥

Kunde inte låta bli att lägga in en extra blogg

Gud, alltså jag tycker det är så jobbigt ibland med att skaffa ny msn. Det är så jobbigt att adda allihopa. Men jag håller ut.!

Ja, Kalle, Arvid och Victor har stuckit hem nu, dom kommer imorgon och så ska vi åka och bada på Eriksdahlsbadet. Ska bli mycket kul. Senare imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Blir väl hem och spela Guitar Hero som vanligt. Men nu kom jag på det. Pappa kommer ju med min nya kappa imorgon! Gud vad glad jag blir. Jag kollade efter en kappa förra året men hittade ingen, och så hittar jag en nu. Som det var halva priset på! Mycket bra!

Jag åker hem härifrån på fredag, jag längtar hem eftersom det blir nog en kväll med Mimmie och Emelie. Och det ser jag fram imot!
Saknar min bästa vän Pernilla just nu. Vill skratta och prata med dig! Ska nog ringa henne snart. Men nu ska jag vara social med Simon tror jag.

Ciao!

Hej!

Hej alla som läser! Sitter här vid datorn i Stockholm och har allmänt kul med Kalle, Arvid, Victor och Simon. Dom spelar Guitar Hero och WoW. Töntar. Aja, jag skapade den här bloggen för jag vill ha något att göra på kvällarna. Alltså skriva om hur skolan har varit och skrva om vad som hänt tidigare på dagen.

Idag har jag i alla fall varit i nacka forum med Simon och Sanna. Vi köpte inte så mycket eftersom vi inte hade så mycket pengar. Men jag köpte i alla fall en liten nessesär (stavning?) som var grön. Mycket fin var den i alla fall. Såg en jätte fin kappa som pappa ska köpa imorgon. Tack pappa. Sen så kom vi hem och typ en timme efter vi kom hem så kom Kalle och co. Så nu undrar dom om dom kan få datorn, men jag bloggar mer imorgon.

Ha det bra!
kram ♥ / ffriiidaaah

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0